MCKS Kriyashakti

Cursus MCKS Kriyashakti

Duur van de cursus
2 dagen
Voorwaarden
  • Basis Pranic Healing > Advanced PH >  Pranic Psychotherapie > Arhatic Yoga of
  • Basis PH > Advanced PH en Achieving Oneness with the Higher Soul

The condition of your chakras affect your prosperity… When you change the Inner World, you change the physical world.

, Master Choa Kok Sui

Kriyashakti is een Sanskrietwoord dat betekent ‘de kracht van het denken gebruiken om dingen op het fysieke vlak te manifesteren’. Het is in feite de ‘wetenschap van manifestatie’ die het individu het vermogen geeft om zijn doelen op een effectievere manier te manifesteren, zowel materieel als spiritueel.

De Kriyashakti-cursus is ontworpen door Grand Master Choa Kok Sui om studenten in staat te stellen hun financiële doelen en dromen te verwezenlijken. Hij heeft zijn kennis van subtiele energieën gesynthetiseerd met zijn ervaringen als succesvolle zakenman, om de verborgen geheimen te onthullen, om overvloed, voorspoed en succes te creëren.

We zien om ons heen mensen met een goede opleiding en capaciteiten die niet in staat zijn om resultaten te produceren die in overeenstemming zijn met hun achtergrond. Velen werken hun hele leven hard en eindigen met niet-gerealiseerde dromen. Daarnaast zijn er anderen, die veel en geld lijken te hebben, bij wie kansen hun in de schoot vallen. Heb je je ooit afgevraagd, wat maakt dat dit gebeurt?

Wij zijn het totaal van onze eerdere gedachten, emoties, beslissingen en acties. Onze grootste beperkingen zijn die welke van binnenuit komen en niet van buitenaf. De meeste van onze tekortkomingen vloeien voort uit negatieve ideeën, negatieve denkvormen en negatieve attitudes die zich uiteindelijk manifesteren in een slechte financiële situatie, ontberingen en zelfs rampen.

Mensen op het spirituele pad hebben vaak de neiging om te denken dat geld niet goed is en de oorzaak kan zijn van verschillende ondeugden. Nauwkeuriger is, om naar geld te kijken als een vorm van energie, die zowel voor goed als kwaad gebruikt kan worden. Als geld in handen is van rechtschapen mensen, kan het constructief worden gebruikt ten behoeve van de mensheid. Volgens Master Choa Kok Sui “Money is Concretized Energy!” In feite geeft materiële overvloed en welvaart je de vrijheid om je spirituele doelen na te streven. Welvaart is in feite compatibel met spiritualiteit, 2 zijden van de medaille.

Onderwerpen

Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze cursus:

  • Hoe je de kracht van denkvormen en gesproken woorden kunt benutten om de manifestatie van je dromen en plannen te versnellen.
  • Krachtige technieken, om oude slepende negatieve programmeringen en zelf-saboterende denkvormen over geld en rijkdom, te verwijderen uit je chakra’s en aura.
  • Oude technieken, waaronder specifieke handgebaren (mudras), en een speciale ‘Concretiserende Meditatie’ om gedachten systematisch in fysieke vorm te doen materialiseren.
  • De Goddelijke karmische wet: het is in geven dat we ontvangen.
  • Law of entitlement : de ‘wetenschap van het rechtssysteem’ waarmee je de juiste voorwaarden kunt scheppen om je ‘Karmic Directions’ te helpen besturen, om je doelen en wensen te vervullen.
  • De kracht van geld gebruiken om je spirituele ontwikkeling te versnellen en goed te doen.
  • Nog veel meer!

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname, uitgegeven door ‘the Institute for Inner Studies te Manilla’.