MCKS Spiritual Business Management

Cursus MCKS Spiritual Business Management


Duur van de cursus

1 dag

Voorwaarden

 

Basic Pranic Healing


Volgens de oude esoterische leer weerspiegelt ‘Management door de zeven stralen‘, de zeven energieën die in het proces van de schepping worden gebruikt. Als je succesvol wilt zijn kopieer het Management Systeem van God!

, Master Choa Kok Sui

Spirituele bedrijfsvoering

Zakendoen is in feite een ‘entiteit’ die, als hij op meerdere niveau’s wordt gevoed en geactiveerd, zal groeien.

Spiritual Business Management biedt een innovatieve benadering van management, business en partnerschap. De kernleer is gebaseerd op oude spirituele en esoterische principes. Op maat gemaakt en toepasbaar in de moderne wereld.

Met als doel: een positieve organisatorische omgeving, voor de algehele implementatie en realisatie van plannen en projecten, verhoogde productiviteit en een nog beter rendement van de investering.

Het helpt de individuen, verder te groeien in een ​​scherpere geest, onderscheidingsvermogen, meer vertrouwen, kalmte in emoties, sneller de juiste beslissingen te nemen en meer praktische strategieën te ontwikkelen.

Onderwerpen

Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze cursus:

  • Esoterische wetten om zakelijk succes en winst te vergroten.
  • De Kabbalistische wet van cycli.
  • Productieve, efficiënte en harmonieuze zakelijke – en werkomgeving te creëren.
  • Tijd, geld en personeel, efficiënt managen.
  • Praktische tips voor het omgaan met stress op de werkvloer en hoe fysiek en mentaal op te laden.
  • Professionele en persoonlijke relaties verbeteren.
  • Management met de Seven Rays: voor het samenstellen van een groep, met alle benodigde kenmerken/kwaliteiten van de rays, met bijbehorende vaardigheden. Ten behoeve van elk bedrijf of afdeling.
  • En meer…

Spirituele bedrijfsvoering is een revolutie in het managen van zaken en het beheren van het leven. Het wordt sterk aanbevolen voor iedereen, vooral zakenmensen, retailers, ondernemers en studenten. Als u een bedrijf heeft of niet, u zult veel van deze cursus leren en kunnen toepassen.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname, uitgegeven door ‘the Institute for Inner Studies te Manilla’.