Euvie Karijoredjo

Euvie Karijoredjo

Basic Pranic Healing instructeur

Is geboren, opgegroeid en woonachtig in Suriname.

Ruim opgevoed met de riten, normen en waarden van de javaans/surinaamse cultuur doch vrij in de keuze m.b.t. o.a. religie, studie, levensopvattingen, besefte ze reeds op jonge leeftijd dat er meer bestaat in het leven dan haar ogen kunnen waarnemen.

Mede door haar hobby’s: lezen, documentaire/sci-fi – /marvel films bekijken en (ballet) dansen, doet ze kennis op van de wereld om haar heen. Afgestudeerd in de bouwkunde, visagie, kappersvak en financieel management voor midden en klein bedrijf, fascineert werken met mensen haar enorm.

Vol passie werd visagie een verdienste dat ze doet sinds 2004. Haar slogan “Bring out the beauty within you”, dat zij destijds ontwikkelde met de gedachte het mooie van degene die ze opmaakt naar buiten te brengen, cq te accentueren, heeft nu meer toegevoegde waarde gekregen met de technieken die ze in Moderne Pranic Healing en Arhatic Yoga© heeft opgedaan. Met name in het vak Pranic Face Lift en Bodysculpting©.

Na verscheidene spirituele scholen te hebben doorlopen, kwam zij rond september 2014 fysiek in contact met Moderne Pranic Healing en Arhatic Yoga©. Vele uren in de verschillende gradaties in de Pranic Healing© te hebben voldaan, mag zij sinds februari 2019 de Basic Pranic Healing© workshop faciliteren.

Moderne Pranic Healing & Arhatic Yoga© is voor haar een onuitputtende bron naar ongekende hoogtes. Simpele technieken met doeltreffende resultaten in het process, de beste versie van zichzelf te maken. Die vreugde, enthousiasme en inzichten die ze met Moderne Pranic Healing & Arhatic Yoga© ervaart zijn o.a haar drijfveren om deze leringen te delen met anderen d.m.v  Pranic Healing© consulten, -coaching, – workshop en faciliteren van de Meditation on Twin Hearts©.