Stichting Prema Seva – MCKS Pranic Healing Suriname

Stichting Prema Seva

Stichting Prema Seva is opgericht in 1997 en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel & Fabrieken onder nr. 1983.
Het doel van de Stichting is om te helpen in de ontwikkeling van meer bewustzijn op elk niveau. Om innerlijke en wereldvrede, gezondheid en welzijn op alle niveaus van bestaan voor iedereen te bereiken, Dit streeft zij na middels holistische -, educatieve -, gezondheids- en sociale projecten.
Sinds 2008 doet de Stichting dit voornamelijk middels het Master Choa Kok Sui Pranic Healing en Arhatic Yoga systeem.
Het MCKS Pranic Healing Centrum is als werkarm van de Stichting opgericht in oktober 2010. Het is een not for profit organisatie, die ook als missie heeft, mensen te helpen, een gelukkig , fysiek en psychologisch gezond en wel gebalanceerd leven te leiden, ook financieel, sociaal en spiritueel. Met herstel, hervitaliseren en behoud van moeder aarde. Met respect voor alle culturen, religieën, filosofieën , flora en fauna.
Het Pranic Healing Systeem is een systeem dat direct wordt toegepast op de bron van onze psychische wonden en fysieke pijn, om deze duurzaam te helen en te genezen. Om onze energieniveau en energiekwaliteit substantieel te verhogen, daardoor onze productiviteit te verhogen, relaties te verbeteren, financiële en materiële leed te transformeren tot rijkdom voor een ieder. Vooral ook, om de basis te leggen, om het beste in onszelf en in anderen omhoog te halen, om efficiënter , met succes onze hoogste doelen te manifesteren, individueel en collectief.