Om Mani Padme Hum

Cursus Om Mani Padme Hum


Duur van de cursus

1 dag

Voorwaarden

Basic Pranic Healing


De esoterische leringen en gebruiken die hier worden geopenbaard zijn alleen bekend bij een paar hoge lama’s en grote yogi’s. De onthulde leringen en gebruiken zijn van onschatbare waarde.

, Master Choa Kok Sui

Mantra’s zijn heilige woorden of geluiden die trillen op bepaalde Goddelijke verbindingen. Om, Amen en Amin zijn voorbeelden van heilige geluiden. Mantra’s staan bekend als: woorden van macht.

De mantra ‘Om Mani Padme Hum’ resoneert met schoonheid en met de stille opwinding van verlicht bewustzijn. Zoals men getuige is van de bloemblaadjes van de gouden lotus, die langzaam ontvouwen,tot een glinsterende juweel in zijn diepte te zien is.

In deze cursus krijg je de Inner Teachings van deze mantra ‘Om Mani Padme Hum’ , een van de meest bekende ter wereld. Het is de mantra van Boeddha Avalokiteshvara, ook bekend als Boeddha Kwan Yin.

Deze mantra is doordrenkt met enorme liefde, vrede, genade en mededogen. Het chanten van deze mantra brengt een enorme hoeveelheid Goddelijke zegeningen en Goddelijke energie of Spirituele energie naar beneden. Het heeft een zuiverend en genezend effect op niet alleen het systeem van de persoon die het zingt, ook op de mensen en levende wezens in de omgeving.

In een tijd van wereldwijde verwarring en ontevredenheid komt ‘Om Mani Padme Hum’ als de ontdekking van een medicijn dat werkt. De stilte die ten grondslag ligt aan dit oude, oorspronkelijke, muzikale gezang, transporteert het bewustzijn naar onmetelijke hoogten.

Als je een drukke agenda hebt en je vrede en liefde nodig hebt, als je emotioneel geladen bent, als je je medemensen wilt helpen door een kanaal van wereldvrede te worden, dan is de cursus ‘Om Mani Padme Hum’ iets voor jou.

In deze cursus krijg je diepere inzichten hierachter en de vele voordelen en toepassingen ervan.

Onderwerpen

Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze cursus:

  • De innerlijke betekenis van de mantra Om Mani Padme Hum.
  • Meer informatie over de wensvervullende eigenschappen van de mantra.
  • De mantra chanten voor emotionele genezing of om liefde, vrede en mededogen op een plek te verhogen.
  • De meditatie over liefdevolle vriendelijkheid om een ​​instrument van wereldvrede te worden.
  • De meditatie op de blauwe parel in de Gouden Lotus om eenheid met de Hogere Ziel te bereiken.
  • Leringen over het bouwen van karakter.
  • En nog veel meer…

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname, uitgegeven door ‘the Institute for Inner Studies te Manilla’.