Cursussen

Cursus Series
Pranic Healing en Arhatic Yoga Cursussen
Een ‘energie levensstijl’ voor gezondheid en welzijn.
Als individu is ons primaire doel in het leven, onze staat van welzijn te verbeteren, en van degenen die ons na aan het hart liggen. Welzijn is niet alleen de afwezigheid van ziekte, doch in plaats daarvan – volgens de WHO –  een totale staat van fysiek, emotioneel, mentaal, financieel, spiritueel en sociaal welzijn.
We ervaren allemaal  dat er delen van ons leven zijn, die aan verandering of verbetering toe zijn. Tegenwoordig lijden velen van ons aan overmatige stress, terwijl we ons best doen om te voldoen aan de vele eisen en druk van het dagelijks leven. Sommigen lijden aan fysieke klachten en ziektes, terwijl anderen meer  last hebben van emotionele en mentale problemen. Dan zijn er ook mensen die door relatie-,  financiële – en andere problemen het minder makkelijk hebben om gelukkiger te zijn. Tot slot zijn er sommigen die alleen maar op zoek zijn naar meer balans en harmonie in hun leven, of meer zoeken naar de zin of hogere bedoeling van het leven.
Wat uw doel ook is, Pranic Healing en Arhatic Yoga zijn bedoeld om herstel, groei en ontwikkeling te faciliteren, om de kwaliteit van ons dagelijks leven te verbeteren, op elk niveau. Ze stellen ons in staat om de  uitdagingen van het leven met meer gemak en mogelijkheden aan te pakken, nu en in de toekomst. Simultaan te blijven leren van gebeurtenissen en al wat het leven ons biedt, om verder te groeien en meer bewustzijn te ontwikkelen.
Investeren in PH voorkomt dat we later veel meer tijd, geld en energie moeten besteden aan allerlei klachten, ziekten en problemen op verschillende gebieden. De kennis van Pranic Healing, roadmaps en technieken, do’s en don’ts, zijn bedoeld om je te empoweren je gezondheid, groei en succes, weer in eigen hand te nemen. Een nieuwe en interessante wereld opent zich, een die altijd bestaan heeft, aan de basis van al wat bestaat. Je kunt de kracht en de voordelen van de leringen zelf dagelijks in je leven  ervaren.
Heden worden de lessen van Master Choa Kok Sui met zichtbare successen beoefend in meer dan 100 landen over de hele wereld, die de levens van miljoenen raken! Master Choa Kok Sui creëerde gedurende zijn leven een aantal cursussen op verschillende levensgebieden.

Cursus Series

De cursussen worden zodanig aangeboden dat je de gelegenheid hebt Pranic Healing te leren voor jezelf, je  eigen gezin/familie en leven. Afhankelijk van je behoeften, wat je wil leren en hoe ver je wil gaan, kun je kiezen uit een aantal cursussen, die elkaar opvolgen. Je kunt ook full-time gecertificeerd  Pranic Healer  worden en Pranic Healing  als beroep uitoefenen om mensen bij de basis te helpen met hun klachten, problemen en groei. Daarnaast kun je een gecertificeerde  PH Trainer/Instructeur worden.
Alle cursussen van Master Choa Kok Sui zijn experimenteel van aard. Dit betekent dat je tijdens de cursussen de basisprincipes en concepten leert, experimenten uitvoert om de concepten te testen en te valideren, en de technieken juist beoefent. Deze methodiek helpt je om vaardig en zelfverzekerd te worden in je vermogen om positieve resultaten te produceren nadat je de cursussen hebt voltooid.

De curussen worden aangeboden in drie series:

  • Healing Cursussen
  • Cursussen voor Persoonlijke en Spirituele Ontwikkeling
  • Cursussen voor Succes en Voorspoed
Healing Cursussen
Deze serie cursussen is vooral gericht op het gebruik van subtiele energie (of Prana) om acute en chronische klachten en problemen te behandelen, zowel lichamelijk als geestelijk, ook op niveaus waar ze ontstaan zijn. Om deze compleet te healen of op zijn minst te verlichten.
Het is belangrijk om te benadrukken dat Pranic Healing niet bedoeld is als vervanging van de reguliere geneeskunde, doch als een complementaire therapie. Als symptomen aanhouden of een klacht ernstig is, wordt van cliënten  verwacht dat ze onmiddellijk een arts raadplegen. Simultaan kan een gecertificeerde Pranic Healer geraadpleegd worden. Een Pranic Healer faciliteert het totale genezingsproces, maakt schoon, verwijdert belemmerende energieën, boost de energiekwaliteit & en -kwantiteit en het immuunsysteem op, consolideert, opdat het lichaam zichzelf sneller kan healen.
Deze serie biedt een basis voor de wetenschap achter op energie gebaseerde genezing.

Basic Pranic Healing, inclusief Twin Hearts Meditatie

Advanced Pranic Healing

Pranic Psychotherapy

Pranic Crystal Healing

Pranic Facelift and Pranic Body Sculpting

Pranic Psychic Self Defense

Cursussen voor Persoonlijke en Spirituele Ontwikkeling
Deze school biedt verschillende spirituele cursussen aan. Waaronder ook de leer van Arhatic Yoga. Arhatic Yoga is de Yoga van Grootheid of de Yoga van de 21e eeuw. Het is een zeer geavanceerde spirituele technologie die de evolutie van de ziel versnelt. Er wordt beweerd dat menselijke wezens een oneindig potentieel hebben. Geavanceerde spirituele oefeningen zijn de sleutels die ons in staat stellen om dit onbeperkt potentieel aan te boren om ons met meer gemak te brengen naar waar we willen zijn, wat we willen doen en willen hebben.
Arhatic Yoga is niet een enkele cursus – doch een heel systeem bestaande uit een aantal cursussen. Zorgvuldig ontworpen door Master Choa Kok Sui, is het Arhatic Yoga-systeem de synthese van verschillende yogas en de yoga van synthese.
Men kan wat meer perspectief krijgen over het belang van spiritualiteit in ons leven door de twee artikelen te lezen in het online magazine van www.pranickolkata.com, getiteld “Spirituality – Why Care?” en “Why Am I Not Happy?”. Er zijn ook een groot aantal artikelen die te maken hebben met Spiritualiteit, die je kunnen helpen spirituele concepten nog meer te begrijpen.
Naast Arhatic Yoga cursussen heeft Master Choa Kok Sui talloze cursussen ontworpen om studenten in staat te stellen de esoterische waarheden van meerdere culturen te waarderen en op meer niveaus te begrijpen.

Super Brain Yoga

Achieving Oneness With The Higher Soul

Universal & Kabbalistic Meditation On The Lord’s Prayer

Spiritual Essence of Man

Arhatic Yoga

Inner Teachings Of Hinduism Revealed

Inner Teachings Of Buddhism Revealed

Inner Teachings Of Christianity Revealed

Om Mani Padme Hum

Cursussen voor Succes en Voorspoed
Uniek in Pranic Healing (in tegenstelling tot andere spirituele scholen) is de visie over geld. In deze school wordt ervan uitgegaan dat welvaart en spiritualiteit compatibel zijn met elkaar. Master Choa Kok Sui onderwees dat spiritualiteit en welvaart zijn als de twee vleugels van een vogel; we hebben ze allebei nodig.
Master Choa Kok Sui heeft verschillende welvaartscursussen gecreëerd, die ons kunnen helpen de juiste energie te genereren, om onze doelen en wensen op de juiste manier en juiste tijd te verwezenlijken, zodat we meer tijd aan spirituele beoefeningen en service (dienstbaarheid) kunnen besteden. Deze cursussen zijn: Kriyashakti, Pranic Feng Shui en Spiritual Business Management.
Naast bovengenoemde cursussen worden er wereldwijd jaarlijks Arhatic Yoga retraites georganiseerd, Leadership Development Programs (voor trainers), Global Pranic Healing Conventions en talloze studieprogramma’s en praktijkvaardigheden bijeenkomsten, opdat studenten zich kunnen blijven ontwikkelen, bekwamen en putten uit deze oneindige bron.

Kriyashakti

Pranic Feng Shui

Spiritual Business Management