Pranic Facelift and Pranic Body Sculpting

Cursus MCKS Pranic Facelift and Pranic Body Sculpting
Duur van de cursus

2 hele dagen

Voorwaarden

Basic Pranic Healing > Advanced Pranic Healing > Pranic Psychotherapy > Pranic Crystal Healing


Pranic Body Sculpting en Face Lift is een  cursus over gezondheid en schoonheid, huidverzorging en gewichtsverlies, door toepassing van de teachings van Master Choa Kok Sui. Kennis over subtiele energieën en technieken om deze energieën aan te wenden voor het bereiken van een specifiek doel. Deze cursus borduurt voort op alle voorgaande healingcursussen, is verdiepend, verbredend, inzicht gevend en bevestigt de oneindige mogelijkheden met de wereld van energie.

Inner beauty = outer beauty

De cursus is niet alleen bedoeld voor een schoner, jeugdiger en  mooier uiterlijk of voor een betere lichaamshouding. Ook voor het healen van de diepere mentaal emotionele lagen die aan de basis liggen van de uiterlijke problemen. Die op hun beurt weer effect kunnen hebben op iemands psychologische gesteldheid en functioneren. Inclusief het ontwikkelen van een laag zelfbeeld. Bijvoorbeeld als gevolg van lichaamsdelen, die bestempeld worden als: te veel, te weinig, te groot, te klein, te slap, enz.

Bepaalde combinaties van Kleur Pranas hebben de kracht om met behulp van de juiste technieken, vet te desintegreren en te verwijderen, alsook rimpels en lijnen van uw systeem te verwijderen. In feite zijn de lijnen en rimpels van het gezicht de opslag van negatieve en onplezierige gevoelens en ervaringen zoals woede, angst en verdriet. Wanneer deze ‘emotional garbage’ wordt verwijderd en losgelaten, ziet het gezicht er jonger, helderder en gerevitaliseerd uit.

Wat kun je na de cursus?

Na de cursus ben je in staat om:

 • De specifieke oorzaken op mentaal en emotioneel niveau aan te pakken,
 • Buitensporige hunkering naar voedsel en suiker te verwijderen en eetlust te reguleren.
 • Wilskracht te verhogen om weerstand te bieden aan wensen voor overmatige voedselinname.
 • Overtollig vet energetisch te verwijderen en het lichaam naar gewenste vorm te sculpten (creëren).
 • Sproeten en puistjes in het gezicht te behandelen.
 • Lijnen en rimpels van het gezicht te verwijderen.
 • Een jongere en helderder uitziende huid te creëren.
 • Negatieve koorden op een gevorderde manier te behandelen.
 • De krachtige disintegrator te gebruiken. Deze techniek kan ook worden gebruikt tijdens het toepassen van Pranic Psychotherapie.
 • Verschillende protocollen toe te passen waaronder: facelift, oogwallen, kinplooicorrectie, en protoccollen voor toepassingen op het lichaam.
 • Aanbevolen richtlijnen voor voeding en nutrienten

The Pranic Facelift and Pranic Body Sculpting Course is highly recommended for healers, especially for people specialized in health and beauty. It is a must-learn course for doctors and specialists dealing with skin, nutrition and weight loss, as it introduces effective techniques that can best compliment medical treatment.