Spiritual Essence Of Man

Cursus Spiritual Essence Of Man

Duur van de cursus

1 dag

Voorwaarden
Basic Pranic Healing

“Wat is deze omgekeerde boom des levens? Jij bent het, niet jij het lichaam, doch jij de ziel. Deze wortel wortelt omhoog in het Onbekende. Wat is het Onbekende? Het Onbekende is de Hogere Ziel, de Atma, uiteindelijk naar de Paramatma.”

, Master Choa Kok Sui

Spirituele essentie van de mens

De mens is veel meer dan het fysieke lichaam, zelfs voorbij de emoties en de geest. De mens is in essentie een spiritueel wezen, een ziel met verschillende lichamen, weergegeven als een omgekeerde boom met zijn wortels naar boven toe.

De Spirituele Essentie van de Mens is een unieke cursus die de ware aard van de mens openbaart en leidt tot de ervaring van de Goddelijke essentie in je chakra’s en je aura.

Chakra’s staan ​​bekend als wervelende energiecentra die de vitale interne organen in het lichaam reguleren en van energie voorzien Te vergelijken met generatoren, die energie geven aan een bepaald gebied. Daarom zijn ze verantwoordelijk voor het goed functioneren van het menselijk lichaam en zijn gezondheid.

Chakra’s hebben naast fysieke functies ook psychologische en spirituele functies. Deze cursus helpt je jezelf beter te leren kennen op alle niveaus. Deze diepere kennis en praktijken werden vroeger onthuld aan innerlijke discipelen van Egyptische en Indiase Mysteriescholen.

Het is zeer belangrijk voor iedereen op het spirituele pad om onze ware essentie en onze spirituele anatomie te kennen. Spiritualiteit is een wetenschap. Door de kwaliteiten en kenmerken van je chakra’s en subtiele lichamen te kennen, en middelen om ze te activeren en te transformeren, kun je krachtiger en getransformeerd worden. Spiritual Essence of Man Course geeft in dit geval de routekaart weer en biedt u de juiste technieken om daar te komen.

Onderwerpen

Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze cursus:

  • Krishna’s leringen over de omgekeerde levensboom en de boom der eeuwigheid van de Upanishad.
  • De correspondenties van de Spirituele Anatomie (chakra’s en aura’s) in de tradities van het Taoïsme, het Christendom, de Kabbala, het Sanskriet, de Acupunctuur en
  • de Egyptische Mysteriescholen.
  • Geheimen van het “drievoudige kruis” en hoe het je chakra’s kan activeren en je subtiele lichamen energiek kan maken.
  • Gebruik van de Keter Sephira voor spirituele genezingen.
  • Directe correspondentie van het Onze Vader in de Kabbalistische en Egyptische Levensboom.
  • Oefen de “IK BEN” -meditatie.
  • Ontdek je Boeddha natuur en spirituele foetus en ervaar de Goddelijke essentie in jezelf.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname, uitgegeven door ‘the Institute for Inner Studies te Manilla’. Deze cursus wordt eens per jaar georganiseerd in Suriname.