Advanced Pranic Healing

Cursus MCKS Advanced Pranic Healing

Duur van de cursus

Deze cursus kan gevolgd worden in:

  • 2 hele dagen in het weekend van 8.30u. tot 17.00u.;
  • of in 4 dagdelen in 2 opeenvolgende weekenden van 08.30u. tot 12.30u.

 

Voorwaarden

 

Basic Pranic Healing


“Color prana is more specialized and more potent than white prana. Using color prana instead of white prana is just like approaching a specialist instead of a general practitioner.”

, Master Choa Kok Sui

Advanced Pranic Healing is speciaal ontworpen om het bewustzijn, dat aan de basis ligt van klachten en problemen, te verheffen (“to elevate consciousness” ~Master Choa Kok Sui~). Anders verschuift de klacht of komt terug. Advanced Pranic Healing vertegenwoordigt een belangrijke doorbraak in de moderne ‘energie healing’ technologie. Het bevat het meest geavanceerde genezingssysteem met behulp van natuurlijke kleurprana’s, om ​​hele snelle genezing te bewerkstelligen, voor een breed scala aan aandoeningen, ook ernstige.

Het energielichaam produceert normaliter zelf zijn kleurprana’s (kleuren van de regenboog), die zijn direct verbonden met het zelfhelend vermogen van het lichaam, de innerlijke apotheek. Elk met bepaalde eigenschappen en effecten. Wanneer gedurende enige tijd, door de verstoorde energiebalans, deze kleurprana’s onvoldoende geproduceerd zijn, kunnen lichaamsprocessen zich niet optimaal voltrekken, waardoor er op den duur orgaan- en/of andere klachten ontstaan.

Bij de Basic PH wordt met wit licht gewerkt. Hieruit produceert het lichaam zelf zijn kleurprana’s waardoor het in staat wordt gesteld zichzelf te herstellen. Bij Advanced Pranic Healing, worden de kleurprana’s, in de juiste kleurtinten en hoeveelheid en in de juiste orde en kleurcombinaties,  door de healer toegediend. Door toepassing van gevorderde PH technieken. Dit geeft meer een gefocust effect op het energielichaam en de chakra’s.

Advanced Pranic Healing is daarom een gespecialiseerde cursus, voor diegenen die zich meer willen specialiseren. Om ernstige klachten effectiever te behandelen, met behulp van deze natuurlijke kleurentherapie, totdat het lichaam dit weer zelf kan.

Onderwerpen

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de cursus:

  • Gevorderde principes en technieken van Pranic Healing om chronische klachten in kortere tijd te healen.
  • 6 kleuren prana’s: juiste kleur, hoeveelheid, orde en combinaties en toepassing.
  • Gevorderd scannen, om de conditie en grootte/activeringsgraad van chakra’s te kunnen beoordelen en ze sneller te kunnen corrigeren, waardoor sneller effect op verschillende functies; ook psychologische.
  • Krachtige gespecialiseerde technieken: snelle genezing van wonden, reiniging van de interne organen, bloedreiniging, stimuleren en versterken van het immuunsysteem.
  • Gevorderde behandelprotocollen voor onder andere: infecties en ontstekingen, migraine, hoge bloeddruk en hartklachten, beroerte, diabetes, astma, tumoren, arthritis,  en nog veel meer.
  • Cel-regeneratie en bewustzijn van zieke cellen en organen beїnvloeden en herprogrammeren.
  • De 9 principes van preventieve Pranic Healing.
  • Selfhealing en Meditation on Twin Hearts met Self-Healing.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname, uitgegeven door ‘the Institute for Inner Studies te Manilla’. Hiermee kun je wereldwijd meedoen aan de vervolgcursussen: Pranic Psychotherapie, Pranic Crystal Healing, Psychic Self Defence en Pranic Feng Sui.