Universal & Kabbalistic Meditation on the Lord’s Prayer

Cursus Universal & Kabbalistic Meditation on the Lord’s Prayer

Duur van de cursus

1 dag

Voorwaarden

Voor een ieder vanaf 18 jaar. PH achtergrond is geen vereiste.


Elke regel van het Onze Vader is eigenlijk als een wachtwoord om elk van de chakra’s  (power centra) aan te zetten, te activeren of sterker te doen ontwaken. Het is net als een sleutel voor elke chakra.

, Master Choa Kok Sui

The Lords Prayer -Het ‘Onze Vader Gebed’-  is een van de meest populaire gebeden van de wereld.

Er zijn twee versies van de meditatie die geleerd worden: het Universele en het Kabbalistische. Door te mediteren op de diepere betekenis van elke zin kunnen we  de Geest achter de Vorm ervaren.

Een interessante en bijzondere cursus voor iedereen die geinteresseerd is in spirituele ontwikkeling.

Het Onze Vader is in feite een oude spirituele praktijk, een oude techniek van Kundalini Yoga. Het bevat de blauwdruk voor snelle spirituele ontwikkeling. Master Choa Kok Sui presenteert ons het Onze Vader buiten zijn traditionele perspectief. Met het Bijbelse Onze Vader, de Kabbalistische Boom des Levens en het yogasysteem van chakra’s geeft Master Choa Kok Sui een eclectische benadering van onze spiritualiteit.

Deze meditatie brengt ons voelbaar vele stappen dichter bij de Goddelijkheid die sluimerend in ieder van ons aanwezig is en daarmee verder naar de gelukzalige transformatieve ervaring van afstemming op de Wil en Glorie van Hem.

Onderwerpen

Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze cursus:

 • De oude geheime relatie van de levensboom van de Kabbala en het Onze Vader.
 • De correspondentie van de 11 Grote Chakra’s met de 11 Sephiroths van de Boom des Levens in correlatie met het Onze Vader.
 • Oude esoterische wortels van het Onze Vader.
 • Reinigen en activeren van het innerlijke potentieel van elke individuele chakra, door de vibraties die worden geproduceerd door de heilige verzen van dit gebed, tijdens de meditatie.

Door regelmatig te oefenen worden alle 11 Grote Chakra’s gezuiverd, geactiveerd, geleidelijk “wakker” gemaakt en gesynchroniseerd. Dit geeft toegang tot onze innerlijke horizonten en brengt Goddelijke energieën naar beneden. Fysieke, psychologische en spirituele functies van de chakra’s worden verder geactiveerd.

Dit resulteert uiteindelijk in:

 • Een gebalanceerde spirituele, mentale, emotionele, etherische en ook fysieke ontwikkeling.
 • Karakterbuilding en transmutatie van ons lagere aard, om ons voor te bereiden op eenheid met onze Hogere Zelf.
 • Verbetering denken en gedrag.
 • Toename: kalmte en rust.
 • Toename begripsvermogen, mentale helderheid en focus.
 • Meer Geduld, toleratie, compassie, liefde.
 • Groei en meer balans in moed en durf, doorzetting en volhouden.
 • Meer aktie en dynamiek, meer energie.

Om deze kwaliteiten te ervaren moet men de diepere betekenis van het Onze Vader begrijpen. Van “Binnen” is het Onze Vader een offer van ons hele wezen aan het Goddelijke.

Certificaat

Na afloop van deze cursus ontvang je een certificaat van deelname, uitgegeven door ‘the Institute for Inner Studies te Manilla’. Deze cursus wordt 2x per jaar in Suriname georganiseerd.