Universal Kabbalistic Meditation | Meditation On The Lord's Prayer

Universal Kabbalistic Meditation | Meditation On The Lord’s Prayer


Elke regel van het Onze Vader is eigenlijk als een wachtwoord om elk van de chakra’s  (power centra) aan te zetten, te activeren of sterker te doen ontwaken. Het is net als een sleutel voor elke chakra.

, Master Choa Kok Sui

The Lords Prayer -Het ‘Onze Vader Gebed’-  is een van de meest populaire gebeden van de wereld.

Er zijn twee versies van de meditatie die geleerd worden: het Universele en het Kabbalistische. Door te mediteren op de diepere betekenis van elke zin kunnen we  de Geest achter de Vorm ervaren.

Deze meditatie is voor iedereen die geinteresseerd is in spirituele ontwikkeling.

Het Onze Vader is in feite een oude spirituele praktijk, een oude techniek van Kundalini Yoga. Het bevat de blauwdruk voor snelle spirituele ontwikkeling. Master Choa Kok Sui presenteert ons het Onze Vader buiten zijn traditionele perspectief. Met het Bijbelse Onze Vader, de Kabbalistische Boom des Levens en het yogasysteem van chakra’s geeft Master Choa Kok Sui een eclectische benadering van onze spiritualiteit.

Deze meditatie brengt ons voelbaar vele stappen dichter bij de Goddelijkheid die sluimerend in ieder van ons aanwezig is en daarmee verder naar de gelukzalige transformatieve ervaring van afstemming op de Wil en Glorie van Hem.

Door regelmatig te oefenen worden alle 11 Grote Chakra’s gezuiverd, geactiveerd, geleidelijk “wakker” gemaakt en gesynchroniseerd. Dit geeft toegang tot onze innerlijke horizonten en brengt Goddelijke energieën naar beneden. Fysieke, psychologische en spirituele functies van de chakra’s worden verder geactiveerd.