Spirituele & Persoonlijke Ontwikkeling

Cursussen voor Persoonlijke en Spirituele Ontwikkeling
Deze school biedt verschillende spirituele cursussen aan. Waaronder ook de leer van Arhatic Yoga. Arhatic Yoga is de Yoga van Grootheid of de Yoga van de 21e eeuw. Het is een zeer geavanceerde spirituele technologie die de evolutie van de ziel versnelt. Er wordt beweerd dat menselijke wezens een oneindig potentieel hebben. Geavanceerde spirituele oefeningen zijn de sleutels die ons in staat stellen om dit onbeperkt potentieel aan te boren om ons met meer gemak te brengen naar waar we willen zijn , wat wewillen doen en willen hebben.
Arhatic Yoga is niet een enkele cursus – doch een heel systeem bestaande uit een aantal cursussen. Zorgvuldig ontworpen door Master Choa Kok Sui, is het Arhatic Yoga-systeem de synthese van verschillende yogas en de yoga van synthese.
Men kan wat meer perspectief krijgen over het belang van spiritualiteit in ons leven door de twee artikelen te lezen in het online magazine van www.pranickolkata.com, getiteld “Spirituality – Why Care?” en “Why Am I Not Happy?”. Er zijn ook een groot aantal artikelen die te maken hebben met Spiritualiteit, die je kunnen helpen spirituele concepten nog meer te begrijpen.
Naast Arhatic Yoga cursussen heeft MCKS talloze cursussen ontworpen om studenten in staat te stellen de esoterische waarheden van meerdere culturen te waarderen en op meer niveaus te begrijpen.

Super Brain Yoga

Achieving Oneness With The Higher Soul

Universal & Kabbalistic Meditation On The Lord’s Prayer

Spiritual Essence of Man

Arhatic Yoga

Inner Teachings Of Hinduism Revealed

Inner Teachings Of Buddhism Revealed

Inner Teachings Of Christianity Revealed

Om Mani Padme Hum