Twin Hearts Meditatie

Twin Hearts Meditatie

Every day you take a shower. Practicing the Meditation on Twin Hearts is like taking a Spiritual Shower. When your aura is clean, you experience a Higher Level of awareness. When your aura is clean, you see through things more clearly. Even your Good Luck increases.

, Master Choa Kok Sui

Twin Hearts Meditatie is een meditatietechniek bedoeld om dagelijks energetisch te reinigen, op te laden of te vitaliseren en de verbinding met onze Goddelijke bron met al zijn kwaliteiten te versterken. Er zijn vele redenen om te mediteren, om er een paar  te noemen:

  • Reinigt en versterkt de chakra’s en aura’s.
  • Vermindert stress.
  • Verhoogt lichamelijke en innerlijke kracht, maakt het lichaam op alle niveaus dynamischer en emotioneel en mentaal stabieler.
  • Verhoogt mentale helderheid, intelligentie en bevattingsvermogen.
  • Verhoogt gevoelens van tevredenheid, geluk, vrede en vreugde in het leven.
  • Versnelt spirituele ontwikkeling en opent bewustzijn naar de oneindige bron van energie, creativiteit en intelligentie die diep in elk van ons verborgen ligt.
  • Verbetert gezinsrelaties en interne relaties en verhoogt succes in het leven.
  • De energie die opgewekt  wordt kan gebruikt worden om de aarde en de mensheid te helpen.

In het kort, door het contact met je ziel te versterken, krijg je meer controle en meesterschap over je leven. Je voelt je gelukkiger en hebt meer vertrouwen en kracht om te doen wat je echt wilt doen.

Mediteren

Meditatie kun je voornamelijk zien als bewust contact maken met de energie die van je ziel komt en deze te gebruiken om je eigen en andermans leven te verbeteren. Dit kan door allerlei technieken. Er zijn in vele stromingen vele meditaties te vinden, elk met hun eigen nadruk. De oprichter van Pranic Healing, Master Choa Kok Sui, heeft op basis van vele jaren aan onderzoek en kennis van zijn leraar, diverse meditaties ontwikkeld welke de beoefenaar veilig helpen te ontwikkelen. De Twin Hearts meditatie is de eerste meditatie die mensen leren in Pranic Healing cursussen en helpt mensen om snel spirituele ervaringen te verkrijgen en hun ontwikkeling op alle vlakken te versnellen. In de Arhatic yoga cursus leer je de Meditatie op de Blauwe Parel, de Arhatic Kundalini meditatie en de Arhatic Dhyan meditatie. Al deze meditaties hebben een specifiek effect op de beoefenaar.

Hoe mediteren?

Er zijn vele vormen van meditaties, elk met hun eigen werking en effecten. In Pranic Healing begint het allemaal met de Twin Hearts meditatie. In deze op het eerste oog eenvoudige meditatie activeert de beoefenaar het hart en het kruin centrum om vervolgens de aarde en alle wezens te zegenen. Dit gebeurt door middel van het gebed van St. Franciscus van Assisi. Deze meditatie genereert een enorme hoeveelheid spirituele energie die een sterk reinigende werking op je energielichamen en centra (chakra’s) heeft. Daarnaast draagt de meditatie ook bij aan het herstel van de aarde en aan onderlinge goede verstandhoudingen tussen mensen.

Als je interesse hebt om de Twin Hearts meditatie te leren en te doen, ben je van harte welkom op de Twin Hearts meditaties op diverse locaties.