PH Suriname

Pranic Healing Suriname
Stichting Prema Seva

Aangesloten bij IISI

Oprichter en grondlegger: Master Choa Kok Sui

Stichting Prema Seva is opgericht in 1997 en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel & Fabrieken onder nr. 1983. Het doel van de Stichting is om te helpen in de ontwikkeling van meer bewustzijn op elk niveau. Om innerlijke en wereldvrede, gezondheid en welzijn op alle niveaus van bestaan voor iedereen te bereiken. Dit streeft zij na middels holistische -, educatieve -, gezondheids- en sociale projecten.

Het Pranic Healing Centrum Suriname is aangesloten bij het IISI, het ‘Institute for Inner Studies Incorporated’, de moeder organisatie.  Het PHCS is de paraplu organisatie voor geautoriseerde en aangesloten Pranic Healing Centra, gecertificeerde Pranic Healers en studenten in opleiding, in Suriname.

Master Choa Kok Sui is de grondlegger van de moderne vorm van Pranic Healing en Arhatic Yoga. In zijn jonge jaren bestudeerde en beoefende Master Choa verschillende vormen van meditatie en healing. Onder begeleiding van zijn leraar Mahaguruji Mei Ling heeft hij de afgelopen 30 jaar gespendeerd aan het onderzoeken van de universele wetten die aan alle vormen van healing en spiritualiteit ten grondslag liggen.

PH Centra Suriname

Projecten

Het Pranic Healing Centrum Suriname, een werkarm van de Stichting, werd gevestigd in 2008. Een ‘not for profit’ organisatie die als missie heeft mensen In Suriname te helpen om middels Pranic Healing kennis en technieken, – desgewenst ook middels Arhatic Yoga -, een gelukkig, gezond en wel gebalanceerd leven te leiden. Ook financieel, sociaal en spiritueel, met herstel en behoud van moeder aarde. Met respect voor alle religieën en filosofieën.

O.a. broodproject scholen, ondersteuning aan stichtingen en studenten, sponsoring PH cursussen, vrije healings, vestigen Healingpraktijk/Centrum in de districten