Inner Teachings Of Buddhism Revealed

Cursus Inner Teachings Of Buddhism Revealed

Duur van de cursus

1 dag

Voorwaarden

Basic Pranic Healing


Elke keer dat je afziet van ongezonde actie neemt de verbinding met je hogere Boeddha-natuur toe.

, Master Choa Kok Sui

Een esoterische kijk op het Boeddhisme en zijn leringen.

In deze cursus worden de ‘Four Noble Truths” (Vier Edele Waarheden) en het “Eightfold Path” (Achtvoudige Pad), zoals onderwezen door Lord Buddha, prachtig uiteengezet vanuit een spiritueel en praktisch oogpunt door Grand Master Choa Kok Sui. De verschillende niveaus en facetten van de waarheid, de verschillende Scholen van het Boeddhisme, de vier belangrijke oorzaken van lijden en de krachtige oplossingen, worden allemaal uitgebreid besproken.

Master Choa Kok Sui geeft praktische toepassingen voor deze onschatbare leringen van Lord Boeddha. Hij geeft je daarbij een eenvoudige routekaart om de acht heilige paden te gebruiken om je leven systematisch in de Goddelijke Orde te brengen. Hoe de Boeddha-natuur in jezelf te cultiveren, de leringen van Lord Boeddha over het spirituele ‘ik’, en het atma en spirituele onthechting, zijn geen gewone termen in deze cursus, doch een praktische manier om je leven te leven.

Onderwerpen

Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze cursus:

  • Het leven is niet alleen lijden.
  • De oorzaken van lijden en oplossingen om het te minimaliseren.
  • De betekenis van de Vier Edele Waarheden.
  • De praktische implicaties van het Achtvoudige Pad.
  • Realiseer je Boeddha-natuur.
  • De betekenis van onthechting en hoe je het kunt oefenen.

Boeddhisme Revealed cursus is een toegangspoort tot het begrijpen van het leven, de cycli en de ups en downs. Het onthult de oorzaken van lijden in het leven en praktische manieren om het te overwinnen. Het is daarom een ​​van de cursussen die iedereen zou moet leren, of hij nu boeddhist is of niet.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname, uitgegeven door ‘the Institute for Inner Studies te Manilla’.