Pranic Psychic Self Defense

Cursus MCKS Pranic Psychic Self Defense


Duur van de cursus

1 hele dag van 08.30u – 17.30u

Voorwaarden

Basic Pranic Healing > Advanced Pranic Healing


The human aura is a major factor involved in the natural psychic self-defense system of each person.

, Master Choa Kok Sui

We leven in een oceaan van gedachten, emoties en energieën die niet allemaal gunstig zijn voor onze gezondheid, groei, succes en welzijn. Gedachten en emoties hebben in feite kracht, vooral als ze door een groot aantal mensen zijn gericht op een persoon of natie.

Heb je weleens meegemaakt dat je je heel positief en zelfverzekerd voelt en dat je plotseling te midden van je werk of een presentatie twijfel, minder zelfvertrouwen of extreme stress ervaart? Het effect kan soms ook zo tastbaar lijken als zich zwak, laag of depressief voelen. Of is je ooit opgevallen dat we soms dingen kopen van opdringerige verkopers die we niet echt nodig hebben? Of heb je ervaren dat je je zwak en leeg voelt nadat je in contact bent gekomen met personen die pessimistisch en negatief zijn?

Als je energetisch niet goed beschermd bent zul je lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel en zelfs financieel worden beïnvloed.

Pranic Psychic Self-Defense leert je wetenschappelijke methoden om Pranic energieën en technieken te gebruiken om jezelf, je bezittingen, omgeving en geliefden, adequaat te beschermen tegen negatieve en destructieve energiepatronen. Een serie technieken in harmonie met de universele wetten en met begrip van de wet van karma. Voor het specifiek aanpakken van de eigen negatieve gedachten, emoties en gedragingen is de Pranic Psychotherapie een must en karakterbuilding.

Onderwerpen

Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze cursus:

 • Verschillende subtiele lichamen en aura’s.
 • Gedachtevormen, verschillende soorten gedachten en hun effecten.
 • Hoe gedachten “actieve entiteiten” worden en hoe ze ons hele wezen en leven beїnvloeden.
 • Het verschil tussen een Thought Entity en Psychic Radiatory-veld.
 • Wat is psychische besmetting en psychische vervuiling.
 • Typen en bronnen van psychische aanvallen, bewust of onbewust.
 • De werking van psychische aanvallen en verzwakkende gedachten, en hoe we onszelf hier tegenkunnen beschermen.
 • Verschillende Self Defence technieken -voor jezelf, je persoonlijke bezittingen en financien-, tegen schade, emotionele en mentale besmetting en andere negatieve energieën.
 • Het kostbare en onschuldige bewustzijn van onze kinderen beschermen tegen drugsverslaafden en negatieve programmering van leeftijdsgenoten.
 • Gebruik heilige voorwerpen voor verschillende doeleinden.
 • Technieken om je huis en kantoor te zuiveren van negatieve energieën.
 • Wet van Karma, ernstige karmische repercussies, en hoe negatieve karma te neutraliseren.
 • En nog veel meer…

Pranic Psychic Self Defense is een cursus die iedereen zou moeten leren, vooral genezers, managers, executives, studenten, docenten en ouders. Ook degenen die herhalende belemmeringen of obstakels ervaren onderweg naar hun doelen en succes. Voor het specifiek aanpakken van de eigen negatieve gedachten, emoties en gedragingen zijn de technieken van de eerste 3 cursussen toe te passen, met name Pranic Psychotherapie.