Testimonials

Wat mensen met Pranic Healing ervaren…

Juli 2018 – Huidaandoening “Ik ben student van 15 jaartjes jong en had 15 jaren, sinds mijn geboorte, een huid aandoening: Ichthyosis vulgaris, donkere schilfers bedekt over het hele lichaam. In die 15 jaren hebben mijn ouders getracht deze huidaandoening te genezen m.b.v. medicijnen, zalfjes en smeersels. Deze middelen leverden weinig tot geen resultaten op. Sinds april 2018 ben ik begonnen met Pranic Healing behandelingen Ik zie nu zoveel verbetering, in het begin ging het langzaam. Na een paar weken begon mijn huid echt sneller te verbeteren. Ik ben zeer tevreden. Ik wil de healer heel hartelijk bedanken voor de healings, die nog steeds voortgezet worden. Ook mijn tante, ook een pranic Healer, die me hierop geattendeerd heeft en steeds voor mijn vervoer naar het Pranic Healing Centrum Suriname heeft gezorgd. Ook mijn ouders bedank ik voor hun geloof in mijn genezing en support. Bruce”

6 juni 2018 “Ik ben moeder van een dochter, die nu 6 jaar oud is. Ze had hersenbeschadiging opgelopen bij de geboorte. Op 2 ½ jarige leeftijd, was ze qua ontwikkeling nog op het niveau van een baby van 2 maanden. Ze kon haar hoofdje niet recht houden, geen kracht in de rug, niet zitten, niet lopen, of praten, ze kon niks. Na de medische en alternatieve gang naar hulp ben ik in 2014 beland bij Pranic Healing.

Al gauw begreep ik wat er energetisch aan de hand was. Na behandelingen, kon ze al gauw zitten, met hulp van kussentjes, en maakte elke maand vorderingen, op elk gebied. Reageerde ook sneller. Ik ben zelf de workshops gaan volgen om haar verder te ondersteunen in haar geneesproces.
Vandaag aan de dag kan ze niet alleen zelfstandig zitten. Haar spieren zijn ontspannen. Ze begrijpt en verstaat alles, en ze kan ook al zelfstandig eten, ze kan met beide handen spelen. Met steunen kan ze ook al staan en ze doet ook haar best om te lopen. Dank zei Pranic Healing heeft zij heel veel progressie gemaakt, wat doktoren zelf niet hadden verwacht. Mijn dank aan MCKS Pranic Healing en alle Pranic Healers die mij/ons hebben bijgestaan.
 
Groetjes en blessings Anita”

6 juni 2018 Mijn zoon is in 2013 gediagnostiseerd geweest met de ziekte: paranoide schizofrenie. Hij had hierbij allerlei waanideeen en was zeer achterdochtig naar iedereen in zijn omgeving. Hij is een jaar lang opgenomen geweest in het Psychiatrisch centrum en gebruikt sindsdien ook medicatie.

 Sinds de Pranic Healings verzorgt hij zichzelf beter (gebruikt eau de toilette), communiceert hij meer en zet in app berichten smiley’s. Hij luistert nu ook naar andere muziek dan alleen maar hardrock en is weer gitaar aan het spelen. Hij zit nu ook op een training die hem zijn ziekte beter laat begrijpen en doet het zo goed, dat hij door de trainers gevraagd is om zelf ook trainer te worden. Hij mocht bij de certificaat uitreiking zelfs speechen voor de groep en wordt echt als een voorbeeld figuur voor de rest beschouwd.
 
Hij heeft momenteel ook een vriendin en  is zelfs van plan een opleiding psychologie te gaan volgen. De toekomst ziet er heel mooi uit. Dankzij Pranic Healing en in het bijzonder de Pranic Healer. Ik ben hier heel dankbaar voor en beveel Pranic Healing beslist aan voor een ieder die psychische en ook lichamelijke klachten heeft.
 
Een dankbare moeder.”

6 juni 2018 “Allereerst mijn hartgrondige dank aan degenen die mij Pranic Healing hebben gebracht. Ik ben 44 jaar. Emotioneel, mentaal en fysiek ben ik enorm gegroeid, sinds ik Pranic Healing heb geleerd. In mijn haastige en drukke leven ervaar ik een gevoel van dankbaarheid, de kennis te mogen hebben om te allen tijde om te kunnen gaan met wat dagelijks op mijn pad komt. Hoe een beter mens te kunnen worden. Hoe krachtig energie kan zijn. Te delen op de juiste manier. Meer hart en gevoel voor planten, dieren, zelfs onschuldige rupsen. Anderen en familie te kunnen helpen in hun genezingssproces, ook op afstand. Geen naalden, geen medicijenen, geen aanraking. MIRACLES THROUGH PRANIC HEALING, het is wel echt.” Sharda

5 juni 2018 “Ik ben 55 jaar en word in februari 2018 naar de longarts verwezen vanwege pleuravocht links, met als symptomen pijn aan de linkerflank en kortademigheid bij zware inspanning. Pathologisch onderzoek: maligniteit met mogelijke diagnoses: maag, darm of long maligniteit. Ik word verwezen naar de internist/oncoloog , bloedonderzoek op tumormarkers, gastroscopie en colonscopie worden gedaan. Na het eerste consult met de internist ben ik meteen begonnen met PH behandelingen en werd met een frequentie van 3 keren per week gericht behandeld aan de hand van de energetische diagnose. Na 2 maanden medische onderzoeken is het resultaat:  medisch: negatief op maligne tumoren; energetisch: balans in de chakra’s, hogere energie kwaliteit en kwantiteit. Omdat sprake was van toch chemotherapie ondergaan op longmaligniteit, is op verzoek weer een pathologisch onderzoek aangevraagd. Resultaat:geen duidelijke maligne cellen in de pleuravocht. Echter is er nog een pathologisch revisie aangevraagd om een definitief antwoord te geven. Ik voel me prima, klachten zijn verdwenen, word nu 2 keren per week met PH behandeld, en wacht op antwoord van de behandelende artsen.”

Leveraandoening“In september 2017 had ik een lever aandoening: bloeding van een adenoom. Toen hoorde ik van Pranic Healing. De healings werden eerst 3 x per week gedaan. Binnen 3 weken was de lever weer normaal volgens de arts. Daarna werden de behandelingen afgebouwd. Ik ben heel dankbaar dat ik door Pranic Healing genezen ben. Pradjia J. 35 jaar”

12 oktober 2011 – Stroke hond
“Vandaag heb ik zo het wonderbaarlijke van Pranic Healing ervaren.  Onze hond lag vanmorgen helemaal stijf tegen de muur.  Toen ik hem zag leek hij wel dood. Mijn dochter (medisch student) zei dat hij nog zachtjes ademde. Zijn tong was helemaal wit. We zijn gelijk begonnen met een general sweep. Terwijl ik naar boven ging voor het contacten van de dokter ging mijn dochter door met sweepen. Het leek erop dat hij een stroke had gehad. Ik stuurde mijn dochter naar boven om het PH boek en de emmer met zout water te halen. Ben toen begonnen met de behandeling voor een stroke. En tijdens het sweepen zag je hem zienderogen verbeteren. Zijn tong kleurde bij en hij begon te bewegen. Ik heb hem bijna anderhalf uur gesweept. Hij kon toen al wat water drinken en bewegen. Hij is zelfs opgestaan (de dokter zei ons telefonisch te checken of het kon). Zonet heeft mijn man hem toch even naar de dokter gebracht. Hij is, zoals gewoonlijk, enthousiast als altijd in de auto gestapt.  Ik kan niet zeggen hoe dankbaar ik ben dat ik deze cursus heb gevolgd en dat  jij dit mogelijk maakt. Geweldig werk! Met diepe dankbaarheid, Indra A.”