Shirly Bhaggan

Shirly N. Bhaggan

Senior instructeur | PH Coordinator Suriname

Sinds 1997 organiseer ik – tesamen met het dagelijks bestuur van de Stichting Prema Seva -, holistische -, educatieve -, gezondheids-  en sociale projecten. Vanaf oktober 2008 is de focus vooral gericht op de MCKS PH workshops, i.s.m. het Instituut voor Innerlijke Studies, te Manilla.

Ik volgde de eerste workshop door een bril, gevormd door mijn medische achtergrond, business achtergrond, simultaan groeiend in een holistische psychotherapeutische en energetische benadering van chronische klachten en problemen, inclusief mijn tot dan geleerde lessen uit de ups en downs in eigen leven.

Het weinige dat ik in die 2 dagen kon opnemen van de workshop, – vanwege mijn rol in de organisatie – , gaf me een gevoel van ‘ thuiskomen’ , bij de gedachte ‘dit is het’. Kwartjes vielen op hun plek. Verbanden en inzichten volgden elkaar continu op. Mijn begrip van energie, het leven, de onderlinge verbondenheid en beinvloeding, kregen nieuwe dimensies en een nieuwe orde in de niveaus van bestaan.

Gaandeweg groeide mijn bewondering voor de ordelijke, heldere en eenvoudige manier waarop deze oude kennis en wetenschap begrijpelijk gemaakt is voor een ieder. Levensenergie juist en efficient te gebruiken, i.s.m. de natuurwetten. Een gebruiksaanwijzing voor het leven.

Pranic Healing en Arhatic Yoga (synthese van Yoga’s), de levensmissie en levensstijl  van Master Choa Kok Sui, zijn aan de mensheid gegeven om te komen waar we graag willen zijn. Een studie, een levensstijl, een missie, die ik graag volg en dagelijks van leer en meer ontdek.

Het besef dat ‘groei in awareness’ nodig is, om hedendaagse uitdagingen  op hun niveaus van bestaan te kunnen herkennen en erkennen, om ze met de juiste verantwoordelijkheid en houding te kunnen benaderen en transformeren vanaf de bron, is wat mij motiveert, om mee te helpen om  deze kennis op de juiste manier te verspreiden. Voor duurzame gezondheid, geluk en vrede, voorspoed en welzijn, en spirituele groei voor een ieder, met behoud van moeder aarde.

Met genoegen,  nodig ik u van harte uit, een kijk te nemen in de wereld van MCKS Pranic Healing.

Shirly N. Bhaggan
Senior PH Instructor & Certified PH
Coordinator/Organizer PH voor Suriname
Co-founder Stichting Prema Seva