MCKS Pranic Feng Shui

Cursus MCKS Pranic Feng Shui

Duur van de cursus

1 dag

Voorwaarden

 

Basic Pranic Healing > Advanced Pranic Healing


Wanneer je de juiste Feng Shui hebt is het alsof je omhoog klimt in een roltrap die omhoog gaat. Je inspanning is vergroot! Met Pranic Feng Shui kun je je leven verbeteren.

, Master Choa Kok Sui

Al duizenden jaren is ‘kennis van een plek, plaats of gebied’ een belangrijk onderdeel geweest van het leven van mensen. De betekenis ervan is doorgegeven van generatie op generatie, door middel van cultuur en literatuur.

Net zoals de kwaliteit van water belangrijk is voor het leven van een vis, bepaalt de energetische omgeving om ons heen de kwaliteit van ons fysieke, emotionele, spirituele en zelfs financiële leven. Wij zijn levende wezens met levende energievelden.

Pranic Feng Shui is een technologie, waarbij Geomancy -het energieveld van de aarde- en universele principes van energie, gebruikt worden. Om de juiste energetische omgeving te creëren, om energieën van succes, goede gezondheid, geluk, welvaart en spiritualiteit te vergroten. Thuis en op de werkplek.

Master Choa Kok Sui heeft de principes van de traditionele Feng Shui ( spreek uit: Feng Shway) onderzocht en ermee geëxperimenteerd. Tot zijn verbazing was veel van de informatie grotendeels gebaseerd op verouderde tradities en bijgeloof, die de doeltreffendheid niet kunnen valideren. Iedereen die het spel “Chinese fluisteringen” heeft gespeeld, heeft de vervorming ervaren die optreedt wanneer informatie wordt doorgegeven van de ene persoon naar de andere.

In deze cursus heeft Master Choa ons eenvoudige, gedistilleerde en gevalideerde informatie verstrekt. Bovendien worden alle besproken technieken geverifieerd en gevalideerd met behulp van Pranic Healing principes.

Onderwerpen

Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze cursus:

  • Energie, Chi of Prana heeft bepaalde kenmerken, die de wegen volgen, die eraan worden gegeven.
  • Specifieke eigenschappen van de verschillende richtingen, elk voor specifieke doeleinden: de juiste richting om spirituele energie van je huis te verhogen | de juiste richting voor het activeren van bepaalde chakra’s voor diepe meditatie en om healing te vergemakkelijken | de juiste richting voor het activeren van chakra’s voor welvaart en overvloed, thuis, op kantoor en in business.
  • Validatie van Pranic Feng Shui technieken, met behulp van Pranic Healing. O.a. scannen met de handen om de toename van welvaart – en gezondheidsbevorderende energieën te kunnen waarnemen, bij het toepassen van een techniek. Het scannen met de handen wordt in alle Pranic Healing cursussen toegepast om effecten te kunnen meten.
  • Krachtige, praktische, eenvoudige en goedkope interventietechnieken om met behulp van bepaalde vormen, objecten, foto’s en ruimteformaties, de juiste energieen te kanaliseren om drainerende energieën te verdrijven en voor toename welvaart en geluk.
  • De invloeden van kleuren op uw systeem en het juiste gebruik van kleuren op basis van de functie van elke plaats.
  • Oplossingen om ​​slechte Feng Shui te neutraliseren.
  • En nog veel meer …

De Pranic Feng Shui cursus is ontworpen voor mensen die geïnteresseerd zijn in het ontwerpen van hun huis, kantoor of werkplek in volledige harmonie met de natuur; om energieën toe te laten voor spiritualiteit, groei en ontwikkeling, goede algehele gezondheid, geluk, harmonieuze relaties, toename rijkdom en kwaliteit van leven.

Iedereen vanaf 18 jaar kan deze cursus volgen. Het wordt vooral ook aanbevolen aan architecten, interieurontwerpers en kunstenaars, doch ook voor zakenlui en winkeliers.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname, uitgegeven door ‘the Institute for Inner Studies te Manilla’.